2e Zege voor BV Leiderdorp U10-2. Onze kanjers hadden er afgelopen zaterdag weer zin in! Er werd goed gespeeld op het veld en ze wisten de spanning er goed in te houden en dat met 3 spelers die deze zaterdag hun eerste wedstrijd speelde, te weten Fine, Toine en Jaap, die goed lieten zien er helemaal voor te gaan! We zaten allemaal op het puntje van onze (harde) bank/zitstoelen!!
In de 1e helft zette Olivier en Brian binnen 3 minuten BVL U10-2 op de kaart door 3x te scoren en vroeg de coach van BS Leiden al gelijk een time out omdat het waarschijnlijk allemaal iets te snel voor hem ging! De coach van BS Leiden ging ook steeds harder aanwijzingen roepen naar zijn team….. en daar had hij alle reden toe, ons team was gewoon goed bezig . De verdediging was goed en een hoop ballen werden afgepakt. De 1e helft eindigde gelijk. De 2e helft ging gelijk op, BS Leiden had een wat langere nr. 38 in het team die het onze U10-ers in 1e en 2e helft toch wel lastig maakte, tot in de laatste seconde van het spel nog gescoord werd door Gino, YES daar was de voorsprong!! In de 3e helft werd het verschil groter door scores van Thijs, Olivier en Emma. Dit wisten ze goed vast te houden en door scores van Olivier en Emma in de 4e helft, werd er, ondanks een time out en 2x een wissel van de tegenpartij, uiteindelijk gewonnen met 32-26.