Zaterdag 9 dec. speelde BVL MU14 thuis tegen Flush’72 uit Papendrecht.
Leiderdorp was al druk aan het inlopen toen Flush’72 kwam. Het eerste kwart begon met Lotte, Tessa, Rebecca, Lidwien, Clotide. We begonnen gelijk met full-court-press. Het was een mooi lay-upje van Lidwien die er zo maar in ging in de 2e minuut. Flush heeft maar 2 punten behaald in het eerste kwart. Het eind van het eerste kwart was bereikt, de stand was 21-2 voor Leiderdorp.

Het tweede kwart begon.
Tessa probeerde een mooie driepunter te scoren maar dat lukte net aan niet.
Er werden mooie lay-ups door Lotte in gegooid. Rebecca nam ook nog een schot dat net over de driepunterlijn was gegooid, jammer dat het geen drie was. Maar het was wel een mooi score! De eindstand van de eerste helft was: 43-13

Rust

Leiderdorp en Flush waren weer flink aan het inlopen voor het 3e en het 4e kwart. Het 3e kwart begon met: Lotte, Tessa, Rebecca, Lidwien, en Clotide.
Er werd wel wat minder goed verdedigd door Leiderdorp. Maar met Flush ging het ook niet zo goed want die kwamen steeds verder achter. Maar later haalden ze hun score weer een beetje op. In dit kwart heeft Clotide ook een aantal punten gescoord en Amelia ook nog een keer gescoord. Tessa probeerde weer een drietje, hij ging bijna raak. Lotte gooide er nog wat lay-upjes in. De eindstand was toen: 70-25 voor Leiderdorp.

Het 4e kwart,
Iedereen was ervan overtuigd dat Leiderdorp ging winnen. We stonden ruim voor.
Er werden in dit kwart 18 punten voor Leiderdorp gescored en 6 punten voor Flush. Tessa werd er jammer genoeg in de negende minuut uit gestuurd met 5 fouten.In dit kwart scoorde Yara ook nog 4 punten.
De eindstand was toen 88-31 voor Leiderdorp!

BVL IS WINTERKAMPIOEN!!

[i]Scores:[/i] Lidwien 22, Lotte 16, Clotide 16, Rebecca 14, Amelia 8, Tessa 6, Yara 4, Cella 0