Ook de vierde wedstrijd in de Elite B competitie werd door het meisjes Bolwerkteam U16 gewonnen. Dit keer werd BV Hoofddorp U18 het slachtoffer van de Leiderdorpse dadendrang. Na een aanvankelijk redelijk gelijk opgaande strijd, was het bolwerkteam vooral de tweede helft superieur en won het redelijk eenvoudig met 58-89.

Voor het eerst dit seizoen, waren alle 12 speelsters present. Willemijn Kallenberg zette in de eerste seconden direct de teneur voor een hele goede wedstrijd van haar kant. Binnen enkele seconden pakte zij een steal en een score. Toch bleek zij vooral in de eerste helft de enige speelster te zijn die goed in de wedstrijd zat. Na 7-12 door Ella Tijssen kwam Hoofddorp halverwege de eerste periode op voorsprong (13-12), maar toch kwamen de Eagles weer aan de goede kant van de score (17-20 aan het eind van de eerste periode). Hoofddorp kon bij 24-23 nog een laatste keer op voorsprong komen, maar toen ook Zera Butter zich met de scores ging bemoeien, nam BVL langzaam maar zeker afstand. Via 28-34 sloeg het team van de coaches Ton Kallenberg en Marcel Tijssen in de laatste minuten hard toe en was de marge bij rust al opgelopen tot 30-46.
In de derde periode startten de Eagles niet sterk. Maxime Essenstam en Sigourney Lionar liepen beiden in de eerste minuut tegen hun vierde persoonlijke fout aan. Er was enige onzekerheid over de positionering in aanvallend opzicht en ook scheidsrechter Verburg maakte enkele vreemde beslissingen, waardoor Hoofddorp nog even terug kon komen tot 40-48. Toen Essenstam en Lionar vervolgens ook allebei met 5 persoonlijke fouten naar de kant moesten, leek het nog een spannende wedstrijd te kunnen worden, maar twee driepunters op rij van Willemijn Kallenberg en Zera Butter maakten het verschil in de wedstrijd (43-61). Kirsten Siera toonde haar potentie en speelde brutaal tegen de langere Hoofddorpsen op. Na 48-70 aan het eind van de derde periode, werd het verschil alleen nog maar groter en waren er ook enkele mooie aanvallen te zien. Alexis Hewitt toonde haar goede spelinzicht met een mooie pass op Christien van Langerak waarmee het verschil op 30 punten kwam (55-85). Uiteindelijk werd het 58-89.
Scores: Willemijn Kallenberg (31), Zera Butter (15), Kirsten Siera (14), Chanel Oschmann (8), Christien van Langerak (6), Alexis Hewitt (5), Ella Tijssen (4), Lara Moerer (2), Sigourney Lionar (2), Ilva Knaap (1), Maxime Essenstam (1).