De laatste wedstrijd van MU14 was wederom tegen BS Leiden. Na vorige week al met 100-20 gewonnen te hebben was nu de thuis wedstrijd ter afsluiting van een leuk en sportief seizoen.

Lidwien kon jammer genoeg niet meedoen omdat ze op vakantie was en Clotide was nog geblesseerd zodat BVL met maar 7 speelsters aan de wedstrijd begon.

Het startende vijftal: Tessa, Rebecca, Amelia, Cheyenne en Lotte begon te slap. De eerste punten werden daarom gemaakt door BS Leiden omdat BVL vooral in het eerste en tweede kwart niet voldoende bij de les was. Verdedigend lieten zij te veel en te vaak hun “mannetje” lopen.

Het eerste kwart eindigde met: 17-9 voor Leiderdorp. Het tweede kwart begon met Rebecca, Lotte, Tessa, Amelia en Cella. De aanvallen van Leiderdorp werden beter en langzaam aan ging BVL met een full court press de score uitbouwen.

BS-Leiden scoorde te weinig en had aanvallend niet zoveel meer in te brengen. Het tweede kwart en de rust eindigde met: 36-19 in het voordeel BVL.

Het derde kwart begon weer met de eerste vijf. Tessa scoorde een mooie lay-up, daarna scoorde Rebecca al gauw om de score flink op te voeren. De verdediging van Leiderdorp werd beter en BS-Leiden scoorde maar 6 punten in dat hele kwart en had niet veel in te brengen tegen de nu beter georganiseerde verdediging. Het derde kwart eindigde met: 64-25 voor Leiderdorp.

Het vierde kwart begon, de eerste punten in dat kwart werden gemaakt door BS Leiden. Maar daarna werd er een fout op Lotte gemaakt en mocht ze 2 maal nemen waarvan ze de laatste raakte.

Door scores van Rebecca, Tessa, Yara en Cella liep de score nog flink op mede door de eerste 3-punter van Lotte! Amelia bewees haar nut maakte het karwei met een aantal scores af. Het vierde kwart eindigde met 87-29! Leiderdorp won de laatste wedstrijd van seizoen ruim! Hierdoor eindigen de MU14 op een zeer verdienstelijke 3e plek in de 1e klasse!!