Laatste nieuws
 1. 1e nieuwsbrief verzonden
 2. M22 strijdt tegen koploper…
 3. Schoolbasketbaltoernooi 2019
 4. Sport doet iets met je, wat doet het met jou?
 5. BVL kandideert Joop Brakenhoff voor functie voorzitter NBB

De vereniging maken we samen – dit vragen we van jou:

Basketball Vereniging Leiderdorp (BVL) draait op het enthousiasme van leden en ouders van leden: samen maken we de vereniging! Er komt veel bij kijken om ervoor te zorgen dat alle teams hun wedstrijden op een goede manier kunnen spelen. Daarom vragen we alle leden van onze vereniging hun steentje bij te dragen.

Dit vragen we van jou

Uitwedstrijden

 • Jullie zorgen zelf voor vervoer naar de uitwedstrijden
 • Teams met een teamtas met tenues van de vereniging regelen onderling dat deze tas mee naar huis gaat na een wedstrijd om de tenues te wassen, zodat ze weer fris zijn voor de volgende wedstrijd.

Tafelen

 • Ouders/verzorgers van de U10, U12 en U14 teams tafelen tijdens de wedstrijden volgens een rooster. Heb je geen ervaring? Kijk een keertje een wedstrijd mee met ervaren ouders.
 • Vanaf U14 zitten ook jeugdspelers aan de jurytafel.
 • Op de roosters staan bij de U10, U12 en U14 de namen van de kinderen die moeten spelen, waarvan de ouders/verzorgers deze taak waarnemen.

Belangrijk: zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang van je taak aanwezig bent.

Organisatie rondom de wedstrijden

 • Tijdens de wedstrijden krijgen de teams coaching van hun teamcoach. Hiervoor hebben we ouders of ervaren spelers nodig die dat leuk vinden te doen en de expertise hebben.
 • Ter voorbereiding van de wedstrijden krijgen teamleden en hun ouders in de jongere teams vooraf informatie over tijden en locatie en eventueel extra’s zoals meerijden, eten en drinken etc. Hiervoor hebben we teamouders nodig die dat leuk vinden om te doen.

Vaardigheden

 • We willen graag dat ieder lid van 14 jaar of ouder zo snel mogelijk het spelregelbewijs haalt. Je kunt hiervoor inlogcodes aanvragen om online te trainen en examen te doen.
 • Vanaf 15 jaar zetten we je ook graag in om van tijd tot tijd wedstrijden te fluiten. Hiervoor kun je een scheidsrechterscursus volgen.

We rekenen op jou, laat je teamleden niet zitten!

Als je bent ingedeeld voor een taak, rekenen we erop dat je er bent. Natuurlijk ben je weleens verhinderd. Dat is niet erg, maar zorg er dan zelf voor dat er iemand anders staat. We hopen natuurlijk dat het niet nodig is, maar als je niet komt opdagen voor jouw taak, kan het bestuur besluiten je extra taken en/of een boete op te leggen.